СаЛуСа – 13 септември 2013г.


Случи се още едно мощно изчистване сред онези, които са готови да продължат напред. Ние виждаме Светлината ви да свети толкова ярко и да вдъхновява другите да правят същото. Почувствайте как новата реалност се плъзва в старата ви реалност и носи всички необходими промени, като ви кара да се чувствате много комфортно и в мир и преди всичко, тя ви дава силата да вярвате напълно в себе си без никакви съмнения. Тази вяра идва от вашата връзка с Висшия ви Аз, защото сега за много от вас нищо не стои помежду ви и вие така свободно се прикрепяте към мъдростта, която Висшия ви Аз споделя с вас. Слушайте внимателно това, защото то е най-близкият ви Водач по пътя ви. Почувствайте как информацията, която получавате, резонира така дълбоко във вас и ви дава усещане за нещо познато, което се чувства така добре известно на всеки от вас, а когато вие не чувствате такъв резонанс, това може би се дължи на някакъв проблем, върху който трябва да поработите, а Висшия ви Аз ви показва какъв е той. Приемете го и го изчистете с любов от пътя си и даже ако не сте наясно за някакви вътрешни проблеми в себе си, моля ви знайте, че те може или да са скрити дълбоко в част от вашия все още несъзнателен ум и се изчистват чрез процеса на съня, или вие сте помолени да помогнете на някого другиго, защото енергията ви носи знанието как да направите това. С такива връзки вие сте в състояние да създадете много мощно единство един с друг, което ще даде възможност на другите да направят същото, когато са готови.

Толкова много от вас ни посещават по време на състоянието си на ума по време на сън, като се свързват със Семейството си и получават напътствие, за което питат, получават изцеление и чиста форма на Любов, която тече без никакви блокажи, които понякога се усещат в будно състояние на ума. Благодарение на тези посещения блокажите са изчиствани и много от вас чувстват тази чиста Любов да навлиза във физическото ви тяло, издигайки ви и поддържайки ви в по-висшето състояние на ума през цялото време. Споделете това чувство с останалите, с които сте, или просто с онези, покрай които минавате и знайте, че вие също им помагате за намирането на вътрешната им сила. Бихте се изненадали от това на колко много хора сте помогнали по този начин. Ние чувстваме, че ви става много удобно да сте близо до нас и знаем, че това е подходящото време да се приближим към онези, които искат да са с нас. Ние сме много радостни от тази връзка между всички нас и усещаме всички ваши любящи мисли. Ние искаме да ви уведомим, че споделяме вашето вълнение и удоволствие да чувстваме, че точният момент най-сетне идва в живота ни и ние ще изпитаме най-чудесните моменти в Сега.

Това време е също и повратен момент за всички, които нямаха никакви намерения за промяна и също така говорим за старите ви Лидери, сега те знаят със сигурност, че дойде времето да слязат и да позволят на новия начин и на новите Лидери да поведат всички държави и всички народи по пътя на Единението и Мира, създавайки една мощна Нация на Майката Земя, която ще бъде приета и призната из Вселената. Именно това е, върху което работим ние заедно с вас, и много скоро тази работа ще стане ясно видима и забележима за всички, които желаят да видят, че се случва тази промяна, позволявайки на повече хора да бъдат отворени за знанието за това какво може да донесе тя в живота им и да се присъединят към мощното Единство на всички онези, които вече са наясно с нея.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и чувствам такова удоволствие от силната ни връзка. Ние така радостно споделяме нашите чувства и знание с вас, тъй като се подготвяхме от много дълго време за тези моменти, и все пак сме удивени от скоростта на растежа ви всеки ден. Готови сме да споделим много повече неща с всички вас.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/09/13-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments